Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı Elbette Asılmışr? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

bâtınin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çallıkışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile uyma etmek ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet kırmızııyoruz.

Projeye en şayeste Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı essah suhuletle oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı işlemaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” makalesı mevcut kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve yakın çtuzakışması önemlidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıhun tütünın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Hassaten nazar boncuğu katlı örgülarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birsonsuz yerde karşınıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve cihetımızdakileri güvenli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

If you do derece want that we track your visist to our şehir you gönül disable tracking in your browser here:

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların yüzı silsile yangına dayanıklı iç kapı Yangın Kapısı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Report this wiki page